Merken

ESCO

ESCO is een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten van tandkoppelingen en lamellenkoppelingen. De producten van ESCO zijn terug te vinden in de Industriële en Maritieme sector. Turbines, compressors, pompen, productiemachines… ESCO brengt ze in beweging, en zorgt er met een eigen service afdeling bovendien voor dat ze in beweging blijven.

Twin Disc

Het Amerikaanse Twin Disc ontwikkelt en produceert aandrijfsystemen en bedieningssystemen voor zowel industriële als maritieme toepassingen. Twin Disc staat al sinds 1918 voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie, en behoort daarmee tot de meest toonaangevende ondernemingen in de sector. Twin Disc is een wereldwijd opererende organisatie met vestigingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Europa. In Nederland is ESCO Aandrijvingen de exclusieve partner van Twin Disc.

Over Nexen

Nexen Group Inc is gestart in 1902 als productiebedrijf onder de naam Horton. Tot 1951 richtte het bedrijf zich op de productie van industriële pneumatische koppelingen en remmen. Door de jaren heen groeit Horton uit met twee afzonderlijke productlijnen: Industriële producten (power transmission, motion control en web controlesystemen) en diesel voertuig onderdelen. In januari 1999 werd Horton opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven waarbij de industriële productlijn verder ging onder de naam Nexen Group, Inc. Nexen wordt gezien als wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van pneumatische koppelingen en rem technologie.

Over Paccar

PACCAR Winch Division is sinds 1983 uitgegroeid tot één van de meest complete fabrikanten van liersystemen ter wereld. De onderneming komt voort uit de Amerikaanse truckfabrikant PACCAR (Pacific Car and Foundry Company) en heeft daarmee een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1905. Het assortiment van PACCAR Winch Division omvat de topmerken Braden, Carco en Gearmatic.

Toon producten

Bonfiglioli

Een trots Italiaans familiebedrijf wat gegroeid is tot een wereldspeler in de aandrijftechniek.
Bonfiglioli ontwerpt, produceert en distribueert van een compleet assortiment van motorreductoren, aandrijfsystemen en planetaire tandwielkasten. De producten van Bonfiglioli voldoen aan de meest veeleisende behoeften voor uw aandrijving. Esco Aandrijvingen concentreert zich op de track- en wheeldrives welke elektrisch of hydraulisch aangedreven worden.

Over Silentor

Het Deense Silentor kan bogen op meer dan 45 jaar ontwikkelingservaring op het gebied van uitlaatdempers voor (voornamelijk) gas- en dieselmotoren. Silentor uitlaatdempers onderscheiden zich doordat ze met een brede visie zijn ontwikkeld. Niet alleen het dempingsniveau, maar óók het tegendrukniveau en compactheid staan bij de ontwikkeling centraal. Dat maakt ze uniek in hun soort en breed toepasbaar in de industrie, de offshore en de marine.

Toon producten